Thursday 29 March 2007

Praktik Färdig

Nu har jag gjort färdigt den hemsidan jag skulle göra åt företaget easybake, jag har precis skickat iväg sidan till den ansvarige på företag så att han ska kolla igenom den innan jag laddar upp den på internet imorgon. Jag är nöjd med det jag har gjort, och jag har arbetat helt ok.

Tuesday 20 March 2007

Palla

ÖHH! Jag vet inte, pallar bara inte just nu, men det är väl en av dom här kvällarna, igår va sån underbar dag btw, klara teoriprovet, nu är de "bara" uppkörningen kvar.. får vi ser hur den går också.. men det blir la bra hoppas jag.. vad gör du då? .................... Hepp, inget svar, va tråkigt, som allt känns just nu.. hejs!

Monday 19 March 2007

Praktik Vecka 1

Nu har det paserat en vecka av praktiken, och jag har jobbat på hyfsat bra, har kommit en bra bir med tanke på den tiden jag har på mig, jag har suttit i skolan och jobbat mestadels. Tyvärr har min uppdragsgivare varit lite "långsam", han har haft mycket och göra och därför har jag inte fått allt material än, men jag har mycket, så jag kan jobba nu den här kommande veckan och försöka få färdigt så mycket som möjligt!

Monday 5 March 2007

Mediekommunikation Del 2

Idag blev vi färdiga med vårat projekt, och jag är nöjd med det vi har gjort, gruppen har fungerat bra, trots att vi inte ofta har varit alla tre på lektionerna pga av sjukdom och annat. Förra veckan så gick arbetet nästa bättre än väntat och det gjorde såklart att vi kunde bli färdiga idag.