Wednesday 29 November 2006

Idag är idag

Wollie Bollie på dig!

Jaghar inte skrivit på tio (10!!!!!) dagar nu, jag känner mig helt tom, min datorn har fungerat, men jag har inte velat skriva. jaja, det är lite speciellt.. mhmm, japp! Idag har jag varit i skolan, och degat faktiskt, jag tror itne jag gjorde ngt vettigt, brukar itne göra det på onsdagar av ngn analedning. Imorgoon ska jag nog itne dega så mkt för då har vi grafikst, måste sätta på de nu! aja, ha de finfint, Ischlopischlo!

Sunday 19 November 2006

Kortis

Wollie Bollie På dig Bloggen!

Idag blir det en kortis, orkar inte hålla på med överskrift och grejer till max, eller min för den delen. men iaf.. jag har inte skrvit till DIG på ett tag nu, jag har varit och nördat mig hela helgen, jar har faktiskt uppleft hur det är att sitta i Venten och spela DOTA. En upplevelse, som var helt okey, men efter det här kommer jag nog att få en nördstämpel, eller? Hursomhelst, jag var hos emil i helgen, men datorn, och jag orkade inte skriva i blogget för jag var konstant trött, nästan iaf.. Men nu är det söndag kväll, utveckligsgrejselimojs imon, med en mentor som jag knappt har.. sketa kul ska de bli.. aja, puss och gonatt på dig! Hejdå Bloggen, syns imon

Thursday 16 November 2006

Tredje Dagen startad

Idag...Torsdag...16 November

Idag har jag varit i skolan konstigt nog, deg som fan har de varit i vilket fall, eller inte så deg, men ja, DU fattar. Sitter här med mitt jävla historiaplugg och hoppas på att millenuimbuggen ska komma ca 6 år och 11 månader och 16 dagar försent, det hade varit bra, för då slapp jag antagligen att skriva mitt prov imon, som jag inte har pluggat allt för mkt på! Filosofin igår gick okey, varför skriver jag bara om skolan, snart ska jag äta köttfärsås och spaghetti. det ska bli gott. tjosanhejsam tack för maten!

Tuesday 14 November 2006

Two Day Started

Idag.. Tisdag.. 14 November!

Svenska nationellt prov del 2 Säger jag bara. segt som fan.. men det gick nog rätt bra ändå, det kändes så, men de jag tycker, och det mina lärare tycker brukar vara olika, men skit samma.. Sen kom jag hem och satte mig och tänkte göra lite Multimedia. Men de sprack säg rätt totalt, jag kom på att jag inte kan göra någonting över huvudtaget. jag suger helt enkelt. Nåval (haha) jag koncetrerar mig på Filosofin idag istället. lr ngt! Puss&kram ses på stan!

Monday 13 November 2006

One Day Started

Idag.. Måndag... 13 November...

Blogg? Svenska eller Vad? Jag skiter i vilket, det är tydligen inne att "blogga" nu för tiden, så jag gör det.. Anna, Min stora insperationskälla har tjatat på mig att läsa sin blogg kvinnan.blogspot.com, så nu får du läsa den, och så ska du tjata i hennes kommentarer att hon ska läsa min.. Idag har jag varit i skolan, vi hade en meningsfull lektion om Konsumentköpslagen. Det var inte vidare intressant, men säg inget till Eva. Sen vart de lunch, sen va både engelskan och multimedian inställd, så jag satte mig och gjorde engelska uppgift och sen tog jag bussen hem, det regnade väldigt intensivt. När jag var hemma Satte jag på the one and only Tomas Ledin, bryggde lite kaffe, och började plugga Filosofi, jag har Filosofiprov på Onsdag ifall ngn som läser den här bloggen inte vet det. Ikväll, deg och plugg, orkar nog inte träna, det kanske får bli imon istället.. Nu har jag ont i min vänsterarm, så nu ska jag har skrivit fördigt tror jag, Kyss och smek i en nattlig lek! Hejs!
n onclick="BLOG_clickHandler(this)" class="blsp-spelling-error" id="SPELLING_ERROR_131">